Інгредієнти:
- куряче філе (або індиче) 500 г
- цибуля 1 шт
- паприка 1 ч. л. (за бажанням)
- яйце 1 шт
- висівки
- соєвий соус 1 ч.л.
- трави і спеції за смаком
Перекручуємо цибулю с фаршем, додаємо спеції і трави. Висівки змішуємо з паприкою. Формуємо нагетси і обмочуємо у збите яйце і обвалюємо в висівках. Викладаємо отримані нагетси на пергамент і відправляємо в духовку на 30 хв при температурі 180 градусів.
Можна також зробити соус:
помідор+слива+трави
Такі нагетси можна їсти на обід (150 г)+200 г салата.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Тут ви можете залишити ваші коментарі, запитання або побажання