Інгредієнти:
- куряче філе 1 шт
- соєвий соус - 2 ст. л.
- розмарин і тімян, сіль, трави і перець
Приготування:
Грудку розділяємо на 2 шматки філе і викладаємо в миску. Додаємо в філе соєвий соус, сушені розмарин і тімян та молотий перець. Добре все перемішуємо і кладемо в харчовий пакет. Маринуємо в холодильнику 48 годин. Мариноване філе промиваємо і заливаємо водою на 1 годину. Два підготовані шматки філе складаємо один на одного і щільно звязуємо ниткою. Кладемо філе в пакет для запікання і відправляємо в киплячу воду, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо 6-7 хвилин. Виключаємо вогонь і залишаємо рулет у воді до того часу, поки вода повністю вистигне.
Наша ковбаска готова)
Немає коментарів:
Дописати коментар
Тут ви можете залишити ваші коментарі, запитання або побажання