субота, 11 серпня 2018 р.

Домашня куряча ковбаска)

Інгредієнти:
- куряче філе 1 шт
- соєвий соус - 2 ст. л.
- розмарин і тімян, сіль, трави і перець

Приготування:
Грудку розділяємо на 2 шматки філе і викладаємо в миску. Додаємо в філе соєвий соус, сушені розмарин і тімян та молотий перець. Добре все перемішуємо і кладемо в харчовий пакет. Маринуємо в холодильнику 48 годин. Мариноване філе промиваємо і заливаємо водою на 1 годину. Два підготовані шматки філе складаємо один на одного і щільно звязуємо ниткою. Кладемо філе в пакет для запікання і відправляємо в киплячу воду, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо 6-7 хвилин. Виключаємо вогонь і залишаємо рулет у воді до того часу, поки вода повністю вистигне.

Наша ковбаска готова)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тут ви можете залишити ваші коментарі, запитання або побажання

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...